Våronna 2

Budeia har mye å gjøre om dagen...uteområdet på gården krever sitt. Hestene krever sitt og barna krever ikke minst ganske så mye. :) Ikke alltid like lett å være på topp og effektiv med nattevåk og en fireåring som våkner klokka fem om morgenen..Gjeesp!

Men likevel et lite tilbakeblikk på alt som er blitt gjort på gården den siste uka:

Bringebærbuskene er klippet ned, og døde greiner er fjernet.Husbonden har påbegynt maling av huset. Fint skal det bli!Netting på plass i lekehytta. Ingen barn skal falle ned her.. Og Budeia leker med tanken på å lage ei "dukkehytte" med gardiner og småmøbler til småbudeiene på gården. Kanskje sy gardiner av typen "dusjforheng" som også vil tåle regnet som alltids vil komme i løpet av sommeren;-) 
Partyteltet i strandkanten er rigget til, og er klart til å ta i mot gjester i sommer. Flere store og små begivenheter vil finne sted både i telt, naust og i låve... Da får man bare håpe på nogenlunde godt vær denne sommeren:)
Det må vel settes ut litt sommerblomster og hagemøbler på yttersiden her også;-)Forøvrig er det klart til å ta i mot gjester både inne og utendørs på gården nå.De første gjestene ankommer allerede førstkommende fredag. Håper yr.no er snille med oss:)Ha en fin dag alle sammen!

 

6 kommentarer

Annagirly

24.mai.2011 kl.11:26

Oi. Du har fått til mye på en uke.

Du har foressten sinnsykt pent design og jeg er fast leser, men er desverre dårlig til å kommentere.

(jeg har konkuranse på min blogg, gjerne ta en titt)

landlivets

24.mai.2011 kl.11:40

Annagirly:

Takk, takk. Skal sies at man har fått myyye hjelp, og at jeg kjente i går at jeg var litt sliten;-) Men det er verdt det! Blir jo så mye triveligere å gå sommeren i møte når tingene er på stell. Skal innom deg og kikke, har bare litt hastverk nå:) Ha en fin dag!

ermg

24.mai.2011 kl.12:06

fint design, liker bloggen din :))

landlivets

24.mai.2011 kl.13:30

ermg:

Takk så mye:)))

Marianned

07.jun.2011 kl.09:22

Så flott sted dere har :)

landlivets

08.jun.2011 kl.15:49

Marianned:

Takk skal du ha:) Vi stortrives!:)

Skriv en ny kommentar

landlivets

landlivets

37, Tromsø

Jeg er en jente på 37 år bosatt "på landet" utenfor Tromsø. Her vil jeg blogge litt om hverdagslige sysler på landet. Og en del om prosjektet jeg har på gang med å starte nettbutikk og sesongbasert landstilsbutikk.

Kategorier

Arkiv

hits