Sommer i nord. Nyt det!

Da er "sommeren" kommet i nord. Siste uka har vi hatt et fantastisk vær. Sol fra skyfri himmel, ingen vind, ikke varmt men opp mot 15 grader:))

Her på gården har vi i den anledning fått gjort masse. Maling av huset (ikke helt ferdig enda), raking, luking, og en del annet forefallende arbeid. Har også funnet fram og vasket hagemøblene som har stått til oppbevaring i naustet.
Ikke riktig tid for å sette ut sommerblomster enda, men når tiden er inne blir det også noen å se her på plattingen i sjøkanten:)

Ellers står en del arbeid igjen i bringebærbuskene. De har virkelig fått gjennomgå i vinter (fulle av snø), så det krever en skikkelig sjau der. Hvis vi er heldige får vi store og gode bær i august:)Nå er det tid for å sjekke at alt er klart til 17. mai. Flagg, pynt, klær, bunadskjorter m.m.

Ha en riktig fin 17.mai!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

landlivets

landlivets

37, Tromsø

Jeg er en jente på 37 år bosatt "på landet" utenfor Tromsø. Her vil jeg blogge litt om hverdagslige sysler på landet. Og en del om prosjektet jeg har på gang med å starte nettbutikk og sesongbasert landstilsbutikk.

Kategorier

Arkiv

hits