Positiv respons fra leverandører:)

Når det gjelder planene om nett/gårdsbutikk, så begynner det å skje litt på den fronten..:) Har begynt å få i boks spennende produkter. Sjekk ut: www.artefina.dk, www.aumaison.dk, www.badeanstalten.dk , www.marialiliegren.se  :)

Tilbakemelding mottas gjerne. Det vil jeg sette stoor pris på. Og har du tips til interessante klesmerker for damer så gi meg et hint! Har noen på gang, men enda litt uavklart..

Det kan ellers nevnes at jeg har brukt en del (tid+penger) på å pusse opp låven for et par år siden. Den fungerer i dag best som "festlokale";-) Her vil jeg kunne innrede en sesongbetont landstilsbutikk, og i tillegg selge på nett. Pga harde vintre her i nord vil det nok ikke skje så mye her i den kaldeste mørketiden.. Og åpningstidene vil være1-2 dager i uka i sesong. Derfor vil det være viktig for meg også å selge på nettet:)

Følg med! Og legg gjerne igjen et lite spor av deg her:)

Ha en fortsatt fin dag!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

landlivets

landlivets

37, Tromsø

Jeg er en jente på 37 år bosatt "på landet" utenfor Tromsø. Her vil jeg blogge litt om hverdagslige sysler på landet. Og en del om prosjektet jeg har på gang med å starte nettbutikk og sesongbasert landstilsbutikk.

Kategorier

Arkiv

hits