Våronna, 1.maiNormalt har snøen på gården vært mer eller mindre borte til 1. mai. I hvertfall har vi hatt bar plen tidligere år.., men det har vi ikke i år. Heldigvis ser det ut til at snøen vil forsvinne i ei rasende fart. Har +8 grader i dag, og det har regnet i flere dager, så det hjelper på. Vi er ikke bortskjemt her i nord...:) 

Fikk i allefall starta på våronna i dag..mens ungene sov i vogn/lekte ute. Da får man jo gjort litt, kanskje ikke så mye som tenkt, men jeg fikk i hvert fall startet:) Fikk ikke hgjort så mye annet enn å rake utenfor stallen. Bort med gamle høyrester, møkk osv. Det kan sies at vi har ei stor opprydding på våren, mye som dukker opp når snøen forsvinner...

Ellers fikk vi besøk av reinsdyrene for første gang i år. Da kommer de ned fra fjellet og leter etter mat ved sjøen. Sikkert vårtegn kan man si:) Bildet nedenfor er fra i fjor.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

landlivets

landlivets

37, Tromsø

Jeg er en jente på 37 år bosatt "på landet" utenfor Tromsø. Her vil jeg blogge litt om hverdagslige sysler på landet. Og en del om prosjektet jeg har på gang med å starte nettbutikk og sesongbasert landstilsbutikk.

Kategorier

Arkiv

hits